Hrvatski telekom i Vipnet stradalima u poplavama osigurali besplatnu komunikaciju

Foto: HT

Hrvatski Telekom će svim stradalnicima u prihvatnim centrima na područjima stradalima od poplave osigurati besplatni internet i wi-fi zone, kao i dovoljne količine SIM kartica i bonova kako bi mogli nesmetano komunicirati, priopćeno je iz te kompanije.

Također, HT će stradalnicima osigurati tehničku opremu kako bi mogli komunicirati s najbližima.
 
Hrvatski Telekom odriče se i svih prihoda od poziva na humanitarni broj telefona 060 9011.
 
Dodatno, HT će pomoći u kupnji prehrambenih i higijenskih potrepština za sve stradalnike.
 
U akciju pomoći uključio se i Vipnet.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Svim Vip i Tomato korisnicima pogođenim poplavama pozivom u Vip Službu za korisnike bit će omogućeni besplatni pozivi i SMS poruke prema svim mrežama te besplatan podatkovni promet unutar Republike Hrvatske. Mobilni Facebook biti će besplatno dostupan na razini cijele Hrvatske radi lakšeg organiziranja prikupljanja pomoći za poplavljena područja. Besplatna komunikacija obuhvaća privatne i poslovne korisnike.
 
Za aktivaciju besplatne komunikacije potrebno je nazvati Vip Službu za korisnike na besplatni broj 091 77 00 ili Tomato Službu za korisnike na 092 99 33. Korisnici s pogođenih područja primit će SMS s informacijom o odobrenju besplatne komunikacije koja podrazumijeva neograničenu glasovnu komunikaciju prema svim mrežama, SMS komunikaciju te podatkovni promet unutar Republike Hrvatske.
 
Kriterij za odobrenje besplatne komunikacije ispunjavaju korisnici koji su na bilo koji način koristili  Vip mobilnu mrežu na područjima pogođenim poplavama u protekla dva dana. Mobilni Facebook besplatno je dostupan svim Vip korisnicima na području čitave Hrvatske kako bi se olakšao proces organiziranja i slanja humanitarne pomoći najugroženijim područjima.
 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara