"Imate li snage i volje oduprijeti se mafijašu Ivici Todoriću koji je uništio hrvatsku privredu i građane?"

"Imate li snage i volje oduprijeti se mafijašu Ivici Todoriću koji je uništio hrvatsku privredu i građane?"

Screenshot: Facebook

NAKON što je 7. studenog ove godine, na dan kad je Konzumova robna marka Kplus slavila svoj 10. rođendan, održan "Dan bojkotiranja svih Konzuma u RH", pokrenuta je nova akcija "Badnjak bez Konzuma!".

"Imate li snage i volje oduprijeti se mafijašu Ivici Todoriću koji je uništio hrvatsku privredu i naše građane? Ako imate i ako niste ovca za šišanje, pridružite se bojkotu svih Konzuma koji će se održati na Badnjak 24.12.2012. u cijeloj RH!", poručuju organizatori akcije te pozivaju građane da ovu vijest prošire dalje "kako bi došlo do onih kojima korumpirani mediji ne žele prenijeti vijest o ovoj akciji".

"Ivica Todorić je monopolist koji drži sve ključne industrijske grane ionako krhkog Hrvatskog gospodarstva"

"Pozivamo sve građane Republike Hrvatske na bojkot Todorićevog Konzuma koji će se održati 24.12.2012. na Badnjak", poručuju organizatori akcije te navode pritom iste razloge kao i prilikom održavanja prošlog bojkota.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ukratko, Ivica Todorić je monopolist koji drži sve ključne industrijske grane ionako krhkog Hrvatskog gospodarstva. Ivica Todorić je na nelegalan način stekao svoje poslovno carstvo u sumnjivoj privatizaciji i širio se bez imalo smetnji jer ga je svaka politika i većina medija podržavala. Jednog Todorića bi moglo zamijeniti desetine tisuća malih poduzetnika i obrtnika (što bi bio veliki kotač veće potrošnje i okretanja novca) samo da pravosuđe počne raditi svoj posao i pročešlja njegovo poslovanje od 90-tih naovamo. Nažalost, Hrvatska je visoko korumpirana država tako da svatko ima svoju cijenu. Zato dragi građani i građanke Republike Hrvatske, odazovite se ovom novom bojkotu i pozovite svoje sugrađane koji nemaju Facebook da doznaju za bojkot", navode organizatori bojkota.

Za kraj poručuju: "Jedan čovjek može promijeniti sebe, kritična masa mijenja svijet".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara