Indijska policija pokušala kremirati tijelo silovane djevojčice kako bi zaštitila ugledne političare?!

Screenshot: YouTube

PRIČA o 16-godišnjoj djevojčici koja je počinila samoubojstvo samozapaljenjem nakon što ju je silovala skupina muškaraca potresa Indiju već više od mjesec dana, a ovih je dana dobila tragičan nastavak. Naime, prema pisanju lokalnih medija, policija je prije navodno jučer, uoči sprovoda, ukrala tijelo nesretne djevojke i pokušala ga kremirati kako bi sakrila dokaze i zaštitila visoke političke dužnosnike koji su navodno povezani s njezinim silovanjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Djevojka je brutalno silovana u studenom prošle godine, kada ju je napala i nad njom se iživljavala skupina od šest muškaraca u blizini Calcutte. Kako pišu lokalni mediji, tijekom istrage je otkriveno da su počinitelji povezani s jednom političkom strankom u Zapadnom Bengalu. Nakon što ih je djevojka prijavila, obitelj je danima bila izložena prijetnjama.

Na dan kada si je djevojka navodno sama uzela život, posjetila su je dvojica muškaraca, koji su joj navodno prijetili. Prema policijskom izvještaju, djevojka se nakon toga polila benzinom i zapalila. S teškim je ozljedama i opekotinama prevezena u bolnicu, gdje je nakon devet dana preminula. U lokalnim se medijima danas pojavila informacija kako se djevojka uopće nije sama ubila, već da je bila žrtva ubojstva.

Također, mediji pišu kako je policija doslovno otela njezino tijelo iz mrtvačkih kola te ga pokušala prisilno kremirati kako bi zaštitili političare povezane sa slučajem. Ipak, uz pomoć lokalnih vlasti otac djevojčice ipak je uspio zaustaviti policiju i njihovom naumu i pokopati svoju kćer u miru.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara