Inspektori pogriješili: Slavonija bus je legalno prevozio učenike!

Foto: Slavonija bus

MINISTARSTVO pomorstva, prometa i infrastrukture stalo je na stranu Franje Matijaševića, vlasnika firme Slavonija bus. Inspekcija je, naime, Matijaševićevim autobusima sedam puta skidala tablice zbog optužbi da nemaju potrebne dozvole za prijevoz putnika, prenosi 034portal.hr.

Vlasnik Slavonija busa, Franjo Matijašević je uložio žalbu na svih 7 identičnih inspekcijskih nadzora od kojih su mu dvije prihvaćene drugostupanjskim rješenjem nadležnog ministarstva, a 5 ih još čeka. Radilo se o nadzorima na autobusima za prijevoz učenika.


"Nije mi to nikakva zadovoljština. Ponižen sam i otjeran iz Požege kao zadnje smeće. Uložio sam 4 milijuna kuna u dva nova autobusa, nisam došao kako bih radio mjesec dana. Htio sam konkurirati svojom kvalitetom usluge", kaže Matijašević.

Vlasnik Slavonija busa tvrdi da bi više volio da su mu žalbe odbijene. Onda bi, kaže, makar znao da je pogriješio. Nije još siguran hoće li ikoga tužiti.

"Nije mi samo do novaca. Ulagao sam u budućnost, a htjeli su iskompromitirati i mene i načelnike kojima se zahvaljujem jer su mi ukazali povjerenje i na kraju prošli isto što i ja", zaključio je Matijašević.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara