Ivo Josipović gost u "Nedjeljom u 2"

Ivo Josipović gost u "Nedjeljom u 2"

Foto: Hina

BIVŠI hrvatski predsjednik Ivo Josipović bit će gost kod Aleksandra Stankovića u emisiji "Nedjeljom u 2" gdje će vjerojatno nastaviti politiku napadanja vladajuće stranke s kojom bi ipak koalirao kako bi osvojili vlast, ali i predstaviti svoju novu stranku koju će osnovati, kako je najavio 30. svibnja.

Josipović će naravno biti predsjednik stranke, koja će pretendirati na glasove lijevog centra, a zamjenik predsjednika bit će Josip Kregar, nezavisni saborski zastupnik koji je u parlament ušao na listi SDP-a.

Josipovićevi potpredsjednici bit će Velimir Srića i Ivica Pančić, a politički tajnik stranke bit će Tomislav Lacović, kojeg je Josipović zaposlio i u Uredu predsjednika iako Lacović tada nije imao niti dana radnog iskustva, a mjesto organizacijskog tajnika popunit će Mislav Žagar.

"U stranci ima puno istaknutih osoba, poznatih osoba iz svijeta kulture i znanosti, ali njima ostavljam da se sami prezentiraju kao budući članovi", rekao je Josipović prije nekoliko dana na Hrvatskom radiju, ali ipak je potvrdio da će u stranku ući operna diva Dunja Vejzović, odvjetnik Anto Nobilo i liječnik Nikica Gabrić.

> Gubitnik Josipović se okružio propalim političarima

> Josipović pljuje po Vladi, ali poručuje da s njegovom strankom "možda mogu osvojiti drugi mandat"

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara