"Kanadski Psiho" pakete s dijelovima tijela svog ljubavnika poslao na adrese dviju škola u Vancouveru

"Kanadski Psiho" pakete s dijelovima tijela svog ljubavnika poslao na adrese dviju škola u Vancouveru

Ilustracija: AFP

PAKETI s ljudskim dijelovima tijela otkriveni su na adresama dviju osnovnih škola u Vancouveru, a vjeruje se kako pripadaju žrtvi "kanadskog Psiha", porno glumca Luke Rocca Magnotte koji je prije dva dana uhićen u Berlinu zbog ubojstva svog 33-godišnjeg ljubavnika, javlja BBC.

Prema priopćenju iz tamošnje policije, u paketima su pronađena ljudska šaka i stopalo. Škole su odmah zatvorene, a policija je potvrdila da je u paketima pronašla i dvije poruke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

29-godišnji Magnotta pojavio se jučer pred sudom u Berlinu, dan nakon što je uhićen u jednom njemačkom kafiću. Ispitan je pred istražnim sucem te je izjavio da se ne protivi izručenju Kanadi. Kanadske vlasti već pripremaju svu potrebnu dokumentaciju kako bi Magnotta čim prije bio izručen te odgovarao za svoj zločin.

Osumnjičen je da je alatkom za razbijanje leda ubio svog ljubavnika, 33-godišnjeg studenta iz Kine Juna Lina, a potom raskomadao njegovo tijelo i dijelove poslao na nekoliko adresa u Kanadi. U jednom paketu koji je stigao na adresu kanadske Konzervativne stranke, pronađeno je ljudsko stopalo, a policija je otkrila još dva sumnjiva paketa, o čijem sadržaju nije izvijestila javnost. O kakvom se točno gnjusnom zločinu radilo policija se uvjerila i pregledavanjem snimke koju je Magnotta sam napravio, a na kojoj je prikazano cijelo ubojstvo. U pozadini snimke montirana je glazba iz filma "Američki Psiho", zbog čega je Magnotta u medijima ubrzo dobio nadimak "kanadski Psiho".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara