Karamarko se u nedjelju oženio u tajnosti

Karamarko se u nedjelju oženio u tajnosti

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

TOMISLAV KARAMARKO oženio se u nedjelju. Šef oporbe priznao je to danas u intervjuu za Novu Tv, odgovarajući na pitanje Mislava Bage o neslavnom Mercedesu.

"Proteklog četvrtka ste još tvrdili da ne možete taj automobil unijeti u imovinsku karticu", kazao je Bago, na što je Karamarko odgovorio kako je to vozilo vlasništvo njegove supruge.

"Ta kartica nije vlasništvo niti firme, moje, već supruge ako ćemo preciznije. Oprostite, nije vlasništvo ni njezine firme, već je iznajmljeno. To je kao da iznajmite dvoranu u kojoj igrate mali nogomet pa kažete da to treba staviti u imovinsku karticu", odgovorio je Karamarko.

Oženio se u nedjelju

"Vi ste sad meni rekli da ste se oženili?", upitao ga je pomalo iznenađeni Bago, na što je Karamarko odgovorio potvrdno.

"Da, u međuvremenu, da. Pa u nedjelju, da".

Bago je potom šefa oporbe pitao o tome zašto je u 3 dana dao 3 suprotne i na mahove zbunjujuće izjave, na što je Karamarko ustvrdio kako je situacija s vozilom jasna te kako se radi o podmetanjima vladajućih putem medija.

"Vozio sam bliskog člana obitelji na Hitnu. Priča je nastala u laboratoriju onih koji pokušavaju spasiti ono što se spasiti ne može. Plaćati PR-ovce koji će predimenzionirati ovakve slučajeve kada vozim nekoga na Hitnu... Gledajte, najbolji PR ovoj vladi bi bilo povećanje radnih mjesta, a ne plaćati ljude koji će se ovime baviti", rekao je Karamarko.

Priču s Mercedesom mi podmeću PR-ovci Vlade

"I za vas je priča oko Mercedesa završena?", upitao je Bago.

"Nije, jer (ta priča) nije ni počela za mene. To je zadnja faza i pokušaj ulaska u kampanju na ružan način. Nema zbunjujućih izjava, situacija je jednostavna. Iznajmila je vozilo (Ana Šarić), ja sam ga uzeo i išao na Hitnu, a od toga su stvorili priču

Previše pričamo o tome. Mi naprosto pobjeđujemo, nemaju nas kako zaustaviti osim kompromitiranjem šefa stranke", zaključio je Karamarko.

Ovo je drugi brak Tomislava Karamarka. Sa ženom iz prvoga braka šef HDZ-a ima dvoje djece, a razvod je Karamarko i sam javno potvrdio prije nekoliko godina.

Podsjetimo, HDZ je nedavno demantirao Anu Šarić kada je u medijskome priopćenju objavio kako Tomislav Karamarko i Ana Šarić ne ispunjavanju sve zakonske kriterije života u izvanbračnoj zajednici.

> HDZ demantira Anu Šarić: Karamarkova veza ne ispunjava kriterije života u izvanbračnoj zajednici

"S obzirom da Tomislav Karamarko i njegova partnerica ne ispunjavanju sve zakonske kriterije života u izvanbračnoj zajednici, on nije bio obvezan u svoju imovinsku karticu unijeti imovinu svoje partnerice", stajalo je tako u priopćenju HDZ-a kojeg potpisuje Miljenko Manjkas, glavni savjetnik za medije Predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka. Odgovor je to na upit Indexa o tome kako je moguće da je Ana Šarić u razgovoru za Večernji list, govoreći o Zakonu o prijevozu u cestovnom prometu, predstavila Tomislava Karamarka kao člana uže obitelji, a da je Karamarko nije prijavio u svojoj imovinskoj kartici.


Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara