Karlovački HDZ-ovac: Mala je razlika između Biblije i ustaških načela

Karlovački HDZ-ovac: Mala je razlika između Biblije i ustaških načela

Screenshot: Facebook

BRANKO ŠKRTIĆ, HDZ-ovac iz Karlovca, na Facebooku je odlučio izraziti svoje neslaganje s odlukom Ranka Ostojić da A-HSP-ovcima zabrani postrojavanje "stranačke vojske" na Trgu bana Jelavića.

Putem svog Facebooka Škrtić je poručio da je jedina mana Nezavisne Države Hrvatske (NDH) bila ta što je propala, a "ustaška načela" usporedio je s Biblijom.

"Ostojić zabranjuje okupljanje A-HSP-ovaca na Jelačić placu pod krinkom okupljanja ustaša, a istovremeno dozvoljava avetima partizanskim da se šetaju po Kumrovcu. Gdje je tu demokracija?Nestala u magli. Kad bi Ostojić pročitao ustaška načela sadržana u 10 stavki vidio bi vrlo malu razliku od Svetog pisma. Kako on ne poznaje niti Sveto pismo niti ustaška načela, već samo zna i čita Komunistički manifest, razvidna je njegova reakcija. Osobno ću kazati da je NDH bila dobro uređena država, a i sustav je bio dobro razrađen, no imala je NDH jednu manu, a to je što je propala. Sad imamo na krvi stečenu domovinu, štujmo nju, štujmo njene ratnike, napravimo odmak od gubitničkih ideologija", napisao je Škrtić na Facebooku u petak ujutro.

HDZ-ovac koji mrzi pedere, ali voli šatordžije

Škrtić je član HDZ-a iz Karlovca koji se još u studenom prošle godine svrstao na stranu šatordžija, zbog čega je i započeo štrajk glađu ispred Ministarstva branitelja. Tvrdio je tada Škrtić da će štrajkati glađu sve dok se ne ispune zahtjevi Đure Glogoškog, Josipa Klemma i ostalih šatordžija, ali ipak je ubrzo odustao.

Šira javnost Škrtića je upoznala krajem 2013. godine, kada je putem Facebooka vrijeđao Nikolu Vuljanića, hrvatskog zastupnika u Europskom parlamentu. Vuljanić je tada napisao da će na referendumu glasati protiv homofobne inicijative udruge "U ime obitelji", nakon čega mu je Škrtić na Facebooku odvratio: "Za tebe nije ni čudno, oduvijek ostavljaš dojam pedera".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara