Kolakušić: Sada je prekasno, sve ono što se htjelo oteti od hrvatskog naroda je oteto

Kolakušić: Sada je prekasno, sve ono što se htjelo oteti od hrvatskog naroda je oteto

Screenshot: HRT

GOSTOVANJE suca Mislava Kolakušića u Nedjeljom u 2 prošle godine izazvalo je veliko zanimanje javnosti. Komentirajući danas, on kaže kako se ništa bitno od tada do danas nije dogodilo, te da se Zakon o predstečajnim nagodbama mijenja prekasno. "Ovaj zakon koji je donesen za točno određene pojedince za njih je i vrijedio, a sada kada je to već sve riješeno, on se mijenja. Prekasno. Sve ono što se htjelo oteti od hrvatskog naroda je oteto. Skoro je nemoguće vratiti išta jer su sve takve nagodbe pravomoćno potvrđene na sudu.", kazao je Kolakušić kod Stankovića.

Ustvrdio je kako je potpuna neistina ono što priča Linić - a to je da su sačuvana radna mjesta i da u proračun stiže novac od predstečajnih. "Još uvijek je tajna koliko se zapravo novca slilo u proračun, nitko ne uplaćuje skoro ništa, a sumnjam i da je su spašena radna mjesta, kojom metodologijom su oni mogli to izračunati?", pita se Kolakušić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kolakušić smatra da je Zakon o trgovačkim društvima upropastio Hrvatsku. "Vi možete u jednom danu deset tvrtki odvesti u stečaj, ostati dužni milijune, i u istom danu otvoriti 10 novih tvrtki", pojašnjava Kolakušić.

"Mislio sam da se radi o neznanju, ali sada sam uvjeren da se ne radi o neznanju i da su Zakon o predstečajnim nagodbama, Zakon o trgovačkim društvima i Ovršni zakon napisani za pojedince. Njihova imena svi znamo. Svi znamo i o kojim se javnim bilježnicima i odvjetnicima tu radi, koji su najviše zaradili", zaključio je Kolakušić.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara