Komadina: Slinavci okupljeni oko premijera Milanovića po medijima šire laži o meni

Komadina: Slinavci okupljeni oko premijera Milanovića po medijima šire laži o meni

Foto: Davor Pongračić/Cropix

ZLATKO KOMADINA oštro je demantirao medijske napise da želi preuzeti mjesto predsjednika Sabora i obrušio se na stranačke kolege za koje sumnja da su tu vijest pustile u medije.

"Želim poručiti svojim kolegama koji govore ovakve gadarije da mi to radije kažu u lice i da se mane ćorava posla", rekao je Komadina. Na pitanje na koga sumnja da je to rekao, Komadina je odgovorio: "Moguće da je riječ o slinavcima okupljenima oko Zorana Milanovića ili onima koji nemaju petlje reći što im smeta na glas", izjavio je Komadina koji je komentirao i nagađanja da ga premijer ne voli.

"Teško da možemo govoriti o ljubavi između dva muškarca, ali mi smo na tragu iste politike", izjavio je Komadina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Bivši ministar u Milanovićevoj vladi je poručio da on nije lešinar niti je ikad bio. Komadina je izrazio podršku kolegi Borisu Špremu. "Ovakvi napisi su apsolutno nekorektni jer se radi o bolesti, a ja najbolje znam kako je to".

Maras: ne znam na koga je Komadina mislio

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras nije želio komentirati izjave svog stranačkog kolege Zlatka Komadine o unutarstranačkom podmetanju.

"Ne mogu vam to komentirati. Pitajte gospodina Komadinu ako je to izjavio. Ja to nisam čuo", rekao je Maras koji nije odgovorio ni na pitanje prepoznaje li se on u mladim "slinavcima" oko Milanovića koji podmeću Komadini.

"Pitajte gospodina Komadinu na koga je to mislio. Ne bih komentirao, pogotovo ovakve epitete ako je to uopće rekao jer nisam čuo", rekao je Maras.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara