Komadina o Škrlecu: Čačić ne dijeli ostavke, nitko ne bi trebao odstupiti s funkcije zbog vikanja

Foto: Davor Pongračić/Cropix

POTPREDSJEDNIK SDP-a Zlatko Komadina opovrgnuo je medijske natpise kako će na današnjoj sjednici Predsjedništva stranke inicirati raspravu o "slinavcima" koji su u medije plasirali dezinformacije kojima ga se nastojalo ocrniti, a komentirao je i presudu Radimiru Čačiću, kao i ostavku pomoćnika ministra zaštite okoliša Davora Škrleca.

"Ne znam za slinavce, ja jesam član Predsjedništva, ali nisam znao da sam tema Predsjedništva. "Izrekao sam svoj stav, a to je da bi se o unutarstranačkim stvarima trebalo raspravljati na Predsjedništvu, ali ja to pitanje neću postavljati", izjavio je Komadina.

Na Predsjedništvu neće biti razgovora o nepravomoćnoj presudi Radimiru Čačiću, potvrdio je Komadina te dodao kako je to "prije svega pitanje na koje Čačić mora dati odgovor, a ako ne on, onda odgovor treba dati predsjednik Vlade koji vodi kadrovsku politiku".

Komentirajući slučaj ostavke Davora Škrleca, Komadina je zaključio kako nije Čačić taj koji smjenjuje ministre te da "nitko ne bi trebao dati ostavku zbog vikanja".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara