Komadina zbog Milanovića ne želi biti na SDP-ovoj listi za parlamentarne izbore?

Komadina zbog Milanovića ne želi biti na SDP-ovoj listi za parlamentarne izbore?

Foto: FAH

ZLATKO KOMADINA, primorsko-goranski župan i jedan od najutjecajnijih SDP-ovaca, navodno ne želi biti na listi svoje stranke za parlamentarne izbore. Razlog zbog kojeg Komadina navodno ne želi biti na listi za Sabor je animozitet između njega i Zorana Milanovića.

"Vaše pitanje zadire u unutarstranačka pitanja, a unutarstranačka pitanja se rješavaju na stranačkim tijelima. Sve što sam imao reći na tu temu rekao sam svojim kolegama na Županijskom odboru, naravno eventualno i na Predsjedništvu. Znači unutar stranke, stranačka pitanja", rekao je Komadina, prenosi RTL.

Komadini navodno smeta što je za izbornog koordinatora u njegovoj izbornoj jedinici izabran Željko Jovanović. Također, Komadina navodno ne podržava ni politiku koju SDP vodi u Istri, gdje je smijenjena predsjednica SDP-ovog ogranka Maja Šarić.

"Prerano je govoriti o tome kako će naše liste izgledati. Mi smo tek u pripremama za izbore, a ja sam uvjeren da će izborna lista u 8. izbornoj jedinici imati najkvalitetnije ljude, a među njih ubrajam sigurno i Zlatka Komadinu", poručuje Jovanović, koji je s Milanovićem za razliku od Komadine u dobrim odnosima.

"Ja smatram da za ovu izbornu jedinicu kombinacija Zlatka Komadine i mene je pobjednička kombinacija", uvjeren je Jovanović.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara