Kosor: Nadam se da moji kolege u HDZ-u neće nastojati moje ime i prezime i moj rad izbrisati spužvom

Kosor: Nadam se da moji kolege u HDZ-u neće nastojati moje ime i prezime i moj rad izbrisati spužvom

Foto: Damir Krajač/Cropix

"NE ZNAM što bih trebala očekivati", rekla je bivša šefica HDZ-a Jadranka Kosor uoči sjednice stranačkog predsjedništva. S njom, kaže, nitko nije razgovarao. Novinarima u Saboru stigla se pohvaliti svojim iskustvom u vođenju stranke, Vlade u teškim vremenima, ali i završetkom pregovora s EU. Nada se da će kolege to znati cijeniti, a ako bi se je uklonilo s mjesta potpredsjednice Sabora, ograničio bi joj se rad, smatra. Ipak dodaje da je ništa ne može iznenaditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"I gospodin Karamarko i gospodin Milijan Brkić i gospodin Kalmeta i svi drugi, svi su oni digli ruku za mene kao potpredsjednicu Sabora", rekla je Kosor i dodala: "Vjerujem da će moji kolege članovi HDZ-a to i dalje cijeniti i da neće nastojati moje ime i prezime i moj rad izbrisati spužvom. Vjerujem da se to ipak neće dogoditi, a ako se dogodi, jer bi ta moja smjena bila sužavanje bilo kakve mogućnosti političkog rada, onda ću to komentirati".

Kosor ipak računa na sve opcije. "Mene s obzirom na moje iskustvo i sve što mi se dogodilo teško da što više može iznenaditi", rekla je Kosor koju novinari pitali kako komentira to što Tomislav Karamarko izgleda ipak računa na Vladimira Šeksa, a na nju ne. "Meni se ništa ne čini jer ja znam da su oni razgovarali, ali ne znam o čemu su razgovarali", zaključila je Kosor.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara