Kraj Rijeke psi napali i izgrizli 65-godišnju ženu

Foto: Nel Pavletić/PIXSELL

U NAPADU dvaju pasa jučer navečer u Kastvu kraj Rijeke 65-godišnja žena teže je ozlijeđene te je prevezena na kiruršku obradu u bolnici na Sušaku, no nije u životnoj opasnosti, potvrdila je primorsko-goranska policija.

Policija je oko 18 sati dobila dojavu da su 65-godišnju M. Š. u dvorištu obiteljske kuće napala dva psa i izgrizli je na više mjesta.

Utvrđeno je kako je riječ o mješancima, terijeru i mješancu patterdale terriera i labradora. Vlasnik pasa je hrvatski državljanin iz Rijeke (1984.), koji je nakon tog događaja preuzeo nadzor nad njima, doznaje se.

Ozlijeđena žena prevezena je u bolnici na Sušaku, nije u životnoj opasnosti, no zbog ozbiljnosti ozljeda podvrgnuta je operaciji. Policija će nakon što razgovara s njom i utvrdi okolnosti, moći kvalificirati taj događaj te vidjeti kakve će se daljnje mjere poduzeti.

Prema neslužbenim informacijama, nesretna je žena nakratko izašla iz obiteljske kuće i krenula do obližnjeg kontejnera kako bi bacila smeće, a pri povratku su na nju nasrnuli psi i višestruko je izgrizli po nadlaktici i potkoljenici.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara