"Kralj antivirusa" McAfee se želi vratiti u SAD, skrasiti i uživati u životu: Tvrdi da nije kriv za ubojstvo u Belizeu

"Kralj antivirusa" McAfee se želi vratiti u SAD, skrasiti i uživati u životu: Tvrdi da nije kriv za ubojstvo u Belizeu

Screenshot: YouTube

"KRALJ antivirusa" John McAfee, koji se trenutno nalazi u pritvoru u Gvatemali i bori se protiv izručenja Belizeu, gdje ga traže zbog ubojstva, izrazio je želju da se vrati u SAD te se ondje "skrasi i vodi normalan život".

"Jednostavno bih volio živjeti udobno iz dana u dan, pecati, plivati, uživati u godinama koje prolaze", poručio je 67-godišnji McAfee, koji tvrdi i kako nije kriv za ubojstvo za koje ga terete. Otkrio je i kako mu je u bijegu iz Belizea pomogla njegova 20-godišnja djevojka, lokalka, Samantha Vanegas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podsjetimo, McAfee je glavni osumnjičenik za ubojstvo 52-godišnjeg američkog imigranta, građevinskog radnika Gregoryja Faulla, koji je u studenom ustrijeljen u svom domu u San Pedru u Belizeu. Dvojac je duže vrijeme bio u sukobu, a uoči ubojstva je Faull protiv McAfeeja podnio i tužbu u kojoj ga tereti za pucnjavu i divljačko ponašanje. Njihova je svađa navodno imala veze i sa psima.

Faulla je mrtvog pronašla njegova 39-godišnja kućna pomoćnica. Ležao je nepomičan u hodniku na katu kuće, u lokvi krvi. U njegovom domu nisu nađeni tragovi provale, ali su nestali njegov laptop i mobitel. Na stubištu kuće su pronađene čahure 9-milimetarskih metaka.

Gizmodo piše kako se McAfee u posljednjih nekoliko godina otuđio od kolega iseljenika te se počeo družiti s nekima od najozloglašenijih gangstera iz Belizea. Navodno je još od 2010. godine navučen na teške halucinogene droge.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara