Križarski pohod protiv parade: Žele da nam djeca uče da nisu muško i žensko

Križarski pohod protiv parade: Žele da nam djeca uče da nisu muško i žensko

Foto: Index

GRUPA Splićana pod križem je danas prodefilirala splitskom rivom. Sugrađanima koji su pili kavu po štekatima dobacivali su: "Slušajte Boga, a ne London". Imali su i transparent "Split nije Sodoma, Hrvatska nije Gomora".

Htjeli smo doznati o čemu se radi pa smo se obratili njihovom predvodniku.

"Djecu će nam učiti da nisu muško i žensko..."

"Hvaljen Isus i Marija. Ja sam Marijo Lovrinčević, predsjednik katoličke udruge Sol zemlji, koja se bori za očuvanje Evanđelja. Splićanima danas predstavljamo knjigu Nova ideologija seksualnosti sociologinje Gabriele Kuby koja živi u Njemačkoj i priča o problemima koji se događaju u njenom društvu. Gay parada je samo prvi korak, ljudi koji stoje iza te parade i cijelog pokreta, njima nije do toga, nego do amoralizacije društva, uništenja i sotonizacije. Oni neće biti na paradi, samo je potiču i financiraju. Njima je zapravo cilj da naša djeca uče da nisu muško i žensko, nego da su rod i da moraju probati jedno i drugo i da vide što jesu. Ja imam četiri sina i zbog njih sam danas ovdje. Ne želim da moja djeca idu u takvu školu", pojasnio nam je Lovrinčević.

Lovrinčević i Sol zemlji molit će za sudionike Gay parade

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Gay paradi, tvrdi, neće ih biti. "To ostavljamo Bogu. Mi se za njih molimo. Izaći ćemo još u četvrtak na Tijelovo i Splićanima ćemo još jednom pokušati objasniti o čemu se ovdje zapravo radi. Moram kazati da Gradsko poglavarstvo za nas nije imalo razumijevanja. Nisu nam izašli u susret. Nisu nam dali ni štand, ni odgovorili na naš zahtjev. Ne osuđujem ih, to je volja Božja. I oni su pod velikim pritiskom", kazao je Lovrinčević, već zapamćen u javnosti po jumbo plakatu na ulazu u Split "Kraljice Hrvata, sačuvaj nas od ulaska u EU".

Rastakanje obitelji kao stvaranje preduvjeta za ozakonjenje homoseksualnih brakova

Knjigu Nova ideologija seksualnost Gabriele Kuby u Hrvatskoj je izdao katolički nakladnik Verbum.

U opisu sadržaja na web stranici Verbuma kratko je pojašnjeno da se pod krinkom ideologije rodnih prava niječe temeljna različitost spolnog identiteta muškaraca i žena te njihova prirodna upućenost jedno na drugo. Time se na neprimjetan način rastače obitelj kao temelj društva te se stvaraju preduvjeti za ozakonjenje homoseksualnih brakova s pravom usvajanja djece. Istodobno, svaki kritički istup o tome biva u opasnosti da se okarakterizira kao diskriminatorski govor mržnje...

Ovo mora da će zazvučati prilično poznato grupi "intelektualaca" iz Bubamare, koje je Boris Dežulović krstio gnjidama...

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara