Krvavi obiteljski obračun u Splitu: Nožem izmasakrirao brata i nećakinju

Krvavi obiteljski obračun u Splitu: Nožem izmasakrirao brata i nećakinju

Foto: Vladimir Dugandžić / Cropix

KRVAVI obiteljski sukob dogodio se oko 12.45 sati u stanu u Stepinčevoj ulici! Anton K. nasrnuo je na brata Mladena K. i nećakinju nožem! Njega je ubo u trbuh, nju u vrat!

Nožem mu probio jetru i debelo crijevo...

60-godišnji Mladen K. zadobio je teške i po život opasne ozljede i trenutno se nalazi na operacijskom stolu Hitnog kirurškog prijama splitskog KBC-a. Oštrica noža je probila jetru, debelo crijevo... Pacijent obilno krvari, kirurzi se bore za njegov život!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U bolnici, na Odjelu plastike, završio je i Anton koji ima ozljedu šake. Moguće da se sam ozlijedio dok je nožem sjekao obitelj po stanu. Mladenovu kći zbrinuli su na Maksilofacijalnoj kirurgiji. Navodno nisu u pitanju teže ozljede.

Policija u bolnici

Splitska policija potvrdila je Indexu da je došlo do obračuna u stanu u Stepinčevoj ulici, ali zasad nije poznato što se točno dogodilo, s obzirom da su i inspektori u bolnici. Čekaju da liječnici saniraju ozljede šake Mladenovom bratu pa da malo popričaju o svemu.

Navodno je sukob izbio zbog neriješenih imovinsko-pravnih odnosa. U stanu je policija zatekla popriličan nered. Ne toliko od tragova sukoba, koliko je cijeli stan "poplivao" u krvi...

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara