Kujundžić opalio po Sinčiću: Tog malog ne treba ni spominjati

Foto: FAH

MILAN KUJUNDŽIĆ, predsjednički kandidat Hrvatske zore, u predstavljanju na Hrvatskom radiju nastavio je primjenjivati taktiku koju je obilato koristio tijekom čitave kampanje: umjesto da građanima objasniš zbog čega bi trebali glasati za tebe, udari po protukandidatima.

"Više nema uzmicanja. Hrvatski će narod ili završiti u ropstvu ili iseliti. Za razliku od ostalih kandidata, ja sam slobodan čovjek. Ako netko od ovo dvoje dođe, ovog malog ne treba ni spominjati, ništa se neće promijeniti. Predsjednici će i dalje imati glavu u pijesku", kaže Kujundžić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ideju šefa HDZ-a Tomislava Karamarka da se predsjednik bira u parlamentu Kujundžić je odbacio kao "potpuno zamračenje demokracije". Poručio je da predsjednik ima ovlasti da popravi situaciju u državi, ali Josipović, kako kaže, po tom pitanju nije napravio baš ništa. Uputio je poruku i vladi Zorana Milanovića.

"Mojim dolaskom istog će dana početi dijalog. Milanović i njegovi ministri morat će odmah početi raditi. Ovakav nered više se ne može trpjeti", rekao je Kujundžić, koji tvrdi da je Hrvatska danas mogla biti na razini Austrije ili Slovenije "samo da su prijašnji predsjednici nešto poduzeli".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara