Kuvajćani još jednom pregledali hrvatsko oklopno vozilo u "Đuri Đakoviću"

Kuvajćani još jednom pregledali hrvatsko oklopno vozilo u "Đuri Đakoviću"

Foto: ddsv.hr

U POSJET Holdingu Đuro Đaković u petak je bilo izaslanstvo ministarstva obrane i vojske Kuvajta te još jednom pregledalo oklopno borbeno vozilo koje proizvodi holdingova tvrtka Specijalna vozila.

Posjet je organiziran kako bi se Kuvajćani upoznali s proizvodnim mogućnostima tvrtke "Đuro Đaković Specijalna vozila" koja proizvodi oklopna borbena vozila. Nakon obilaska pogona za izaslanstvo iz Kuvajta organizirano je predstavljanje na vojnom poligonu u Kindrovu nedaleko od Slavonskog Broda, o čemu je u kratkom priopćenju izvijestila Služba za odnose s javnošću Holdinga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Holding Đuro Đaković 22. siječnja izvijestio je da su ušli u uži krug među tri moguća dobavljača oklopnih vozila za kuvajtsko ministarstvo obrane.

Oklopno vozilo koje se proizvodi u pogonima Specijalnih vozila prošlo je testiranje u Kuvajtu u kolovozu 2013. godine. Prema podacima iz Uprave Holdinga Đuro Đaković, poziv za sudjelovanje u nastavku procesa nabave oklopnih vozila u Kuvajtu dobili su u drugoj polovici prošle godine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara