Licemjerni Karamarko: Razveden je, ima 17 godina mlađu ljubavnicu, ali želi zaštititi obitelj i brak?!

Licemjerni Karamarko: Razveden je, ima 17 godina mlađu ljubavnicu, ali želi zaštititi obitelj i brak?!

Foto: Hina

TOMISLAV KARAMARKO gorljivi je zagovornik inicijative "U ime obitelji". Šef HDZ-a otvoreno je kazao da će na referendum izaći i glasati "za". Svoje pristaše je pozvao da se povedu za tim primjerom.

No, obiteljskih vrijednosti koje zagovara kao šef HDZ-a u privatnom se životu Karamarko nimalo ne drži. Karamarko se od svoje supruge Enise, s kojom ima dvoje djece, odavno razveo. Tema je to o kojoj Karamarko nerado razgovara.

Da je razveden prvi je puta priznao dok je vodio kampanju za HDZ-ove unutarstranačke izbore. Tada je kazao da je sa bivšom suprugom ostao u prijateljskim odnosima, te da zajedno odgajaju djecu. Kaže da od svog privatnog života nije želio praviti predstavu za medije.

Ipak, odavno se već šuška da je Karamarko u vezi sa 17 godina mlađom Anom Šarić. Pričalo se i da je upravo ona razlog zbog kojeg se raspao brak predsjednika HDZ-a. U javnosti se u društvu 37-godišnje Šarić Karamarko prvi puta pojavio ovog ljeta u Puli, na kulturnoj manifestaciji "Čarolija Izraela - ljeto u Istri".

Navedene crtice iz Karamarkovog privatnog života jasno ilustriraju kako šef HDZ-a do tradicionalne obitelji kakvu zagovara Željka Markić i ne drži pretjerano. No, to ga nije omelo da im iskaže podršku. Prisjetimo se stoga Karamarkovih licemjernih i politikantskih izjava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O referendumu:

"Smatram da je potrebno Ustavom utvrditi ono što je prirođeno našem narodu, što je u tradiciji našega naroda i shvaćanja braka. Građani su bili prisiljeni na takvu inicijativu jer su izloženi diktaturi relativiteta. Nije dobro što u Ustav moramo unositi neke notorne i temeljne stvari".

"Apsolutno ću izaći i zaokružit ću 'da'. Ovo sve što sam rekao, možda ne bih trebao govoriti, ali vidim da predsjednik Republike, gospođa Pusić, itd. govore da će zaokružiti 'ne'. Zašto ja onda ne bih rekao da ćemo mi, odnosno da ću ja zaokružiti 'da' i da vjerujem da će naše biračko tijelo, koje je narodnjačko, koje je konzervativnog karaktera, također zaokružiti 'da'".

"Brak jeste zajednica muškarca i žene, i zašto bi to bilo nenormalno".

"Ovih dana aktualna vlast pokušava uplašiti naše sugrađane i prijatelje time da je ovo što traži Crkva i pokret U ime obitelji, da toga nema u Europi. Nemojmo tome nasjedati. Zašto se mi ne bi dobro osjećali u našoj domovini i zašto se ne bi dobro osjećali ljudi koji pripadaju manjinskim skupinama".

O zdravstvenom odgoju:

"Uvođenje zdravstvenog odgoja bio je udar na mnoge roditelje. Referendum je bio spontana reakcija i ima svoju logiku. Nakon 1. prosinca mnoge će stvari biti drugačije. Nitko se više neće moći lagano poigravati s onim što je ovom narodu prirođeno".

"Nadam se da ćemo svi skupa ustrajati na negaciji jednog takvog rekao bih, sasvim krivog pristupa i, uvjetno rečeno, silovanja roditelja i djece. Ne može nitko odlučivati o odgoju naše djece, a najmanje jedna stranka koja tu nema što reći uopće".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara