Linić u Javnoj stvari popljuvao bivše kolege: Ministri su nesposobni, neambiciozni i nekvalitetni

Linić u Javnoj stvari popljuvao bivše kolege: Ministri su nesposobni, neambiciozni i nekvalitetni

Screenshot: HRT

SLAVKO LINIĆ, najavljen je u HTV-ovoj emisiji Javna stvar, kao nezavisni ljevičar i bivši bliski suradnik premijera Milanovića. U emisiji je govorio o aktualnim temama.

"Za Vladu i Milanovića ova ocjena Europske komisije može biti slavlje jer nisu uslijedile sankcije koje su mogle uslijediti zbog toga što nismo ostvarili programe koje smo obećali Uniji u travnju 2014. godine. Dakle, nismo ostvarili reforme s kojima smo trebali smanjiti prekomjerni deficiti s kojima smo rekli Uniji da ćemo smanjiti zaduženje i vanjski dug.. Za Milanovića ovotjedna ocjena EK može biti slavlje jer je izbjegao sankcije", komentirao je Linić.

Složio se s HDZ-ovom Maletić koja je neki dan kazala da Francuskoj Milanović može zahvaliti što je Hrvatska prošla bez sankcija. "Da, prije svega to moramo zahvaliti Francuskoj jer je Komisija poštedjela Francusku, pa je morala i nas", dodao je.

Za svoje bivše kolege u Vladi rekao je da su "nedovoljno ambiciozni i nedovoljno kvalitetni, nemaju sposobnost za vođenje projekata niti za izbor sposobnih ljudi".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara