Lopov čeličnih živaca: Nakon predstave u splitskom HNK mirno išetao iz kazališta s TV kamerom

Lopov čeličnih živaca: Nakon predstave u splitskom HNK mirno išetao iz kazališta s TV kamerom

Foto: HNK Press

U HRVATSKOM narodnom kazalištu Split u subotu navečer, sat vremena nakon završetka premijere opere "Carmen", nepoznata muška osoba otuđila je torbu s kamerom televizije MrežaTV, koju je snimateljica spomenute televizije neoprezno i bez nadzora, na duže vrijeme, ostavila u hodniku kazališta.

Čim je snimateljica utvrdila da joj je kamera otuđena, pozvana je policija koja je obavila očevid.

Uvidom u snimku nadzorne kamere postavljene na ulazu u HNK Split, potvrđene su sumnje svjedoka kako se radi o muškarcu, starom oko 40 godina, visine oko 188 centimetara, krupnije građe, prosjede valovite kose, izraženih kostiju lica i krupnih očiju.

Muškarac je polagano išetao iz kazališta noseći torbu kao da je njegova vlastita. Nije poznat po problematičnom ponašanju, a mnogi su ga često viđali na raznim izložbama i kulturnim događanjima kako snima vlastitom kamerom, kao što je to činio i sinoć na druženju nakon premijere u kazališnoj kavani.Iz splitskog HNK poručuju da su snimke nadzorne kamere dostavili policiji, a sve one koji misle da su prepoznali počinitelja s fotografija mole da se jave u najbližu policijsku postaju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara