Maras: Kolindine izjave mogu shvatiti samo kao puhanje u jedra HDZ-u

Maras: Kolindine izjave mogu shvatiti samo kao puhanje u jedra HDZ-u

Foto: Hina

MINISTAR poduzetništva i obrta i potpredsjednik SDP-a Gordan Maras izjavio je u utorak, komentirajući nedolazak premijera i predsjednika SDP-a Zorana Milanovića na konzultacije kod predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović, da su oni dosad održali dva sastanka i surađuju na razini predsjednice i premijera, a Grabar-Kitarović ne bi trebala koristiti svoju funkciju za "puhanje u jedra jednom političkom bloku".

"Neka surađuju i dalje, ali u okviru ovlasti koje imaju. Predsjednica i premijer moraju surađivati i oni će surađivati, da li na sjednici Vlade, da li u svojstvu premijera i predsjednice Republike na nekim drugim sastancima, i oko toga neće biti nikakvog problema", rekao je Maras novinarima nakon prezentacije Europskog socijalnog fonda.

Pritom je poručio kako Grabar-Kitarović ne bi trebala koristiti instituciju predsjednice Republike za "puhanje u jedra jednom političkom bloku".

"Pustimo politiku i izbore sa strane, jer kako drugačije shvatiti takve poruke koje je predsjednica jučer uputila, nego puhanje u jedra jednom političkom bloku", kazao je Maras te ironično dodao kako vjeruje da je Grabar-Kitarović "puno toga korisnog čula od Tomislava Karamarka na sastanku u 10 sati".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara