Maras: Ne vjerujem da je premijer lagao

Maras: Ne vjerujem da je premijer lagao

Foto: Hina

MINISTAR poduzetništva Gordan Maras rekao je danas u Jastrebarskom da vjeruje premijeru Zoranu Milanoviću, a ministar zaštite okoliša i prirode Mihael Zmajlović kaže kako ne može zamisliti da bi premijer lagao o kreditu za svoju bivšu šogoricu.

"Ja ne vjerujem da je lagao, ne mogu vjerovati neimenovanim izvorima, vjerujem premijeru", odgovorio je Maras na pitanje novinara "je li moguće da je premijer i predsjednik SDP-a Zoran Milanović izašao pred javnost i svjesno lagao da ništa ne zna o spornom kreditu za svoga brata i šogoricu".

"Radi se o zasluženoj mirovini"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinari su danas u Jastrebarskom, gdje se održavala manifestacija "Poslovni uzlet", ministra Marasa pitali i je li izlazak iz politike bivšeg ministra financija Slavka Linića dobro ili loše rješenje, a on je odgovorio kako zna da je to bila Linićeva želja već prije, i 2003. godine nakon gubitka izbora vlade Ivice Račana.

"Znam da je definitivno najavljivao da će nakon ovog mandata otići u političku mirovinu. Slavko Linić je prisutan u hrvatskoj politici 25 godina, puno toga je dao i SDP-u i hrvatskoj Vladi, i ako je to njegova odluka, radi se o zasluženoj mirovini", rekao je Maras.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara