Marasović na otvorenju Odjela fizikalne terapije KBC-a Split: Koštao je manje nego pederska parada!

Marasović na otvorenju Odjela fizikalne terapije KBC-a Split: Koštao je manje nego pederska parada!

Foto: Vojko Bašić/Cropix

U SPLITU je danas otvoren preuređeni Odjel fizikalne terapije KBC-a Split, a tom prilikom je uskoro bivši ravnatelj bolnice dr. Dujomir Marasović ispalio kako je obnova odjela "koštala manje nego pederska parada".

Predaja dužnosti

Marasović je prilikom otvorenja odjela kazao kako su radovi koji su se otezali protekle četiri godine koštali manje od dva milijuna kuna, odnosno "manje nego pederska parada". Dodao je kako mu je velika želja bila otvoriti ovaj obnovljeni odjel prije negoli ode s mjesta ravnatelja.

Podsjetimo, Marasović dužnost ravnatelja obnaša do 15. lipnja, a novi ravnatelj splitskog KBC-a od tog datuma je kardiolog dr. Darko Duplančić, SDP-ovac koji je kod Marina Jurjevića Baje prešao iz HDZ-a, što pedantnom Marasoviću, dakako, nije promaknulo pa je u tom smislu i ispalio nekoliko otrovnih strelica prema svom nasljedniku poput one da će postati SDP-ov ravnatelj bolnice, premda se još nije ispisao iz HDZ-a. 

Veliki povratak dr. Duje u politički život: Izjava o pederima odmah donijela naslovnicu

Dr. Duje nam je otkrio i zašto ga nije bilo u posljednje vrijeme. "Bio sam prezauzet obavezama oko primopredaje dužnosti ravnatelja. Zato me nije bilo. Sad je i to pri kraju pa mogu reći da ću se sada više posvetiti političkom radu", kazao nam je Marasović. I nije puno ni pogriješio. Izjava o obnovi odjela i pederima, odmah je dospjela na naslovnice portala.

Nema sumnje kako je dr. Duje odlučio ušićariti koji politički poen na paradi, a moguće je da se ovakvim nastupom želio ograditi i od kampanje srpskog Kurira koji ga je prije dvije godine uglavio na naslovnicu ni manje, ni više, nego kao ljubavnika dr. Ive Sanadera. Marasović je promptno reagirao te podigao par sudskih tužbi.

U HDZ-u nagrađeni oni koji su bili za Keruma

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Indexu se dr. Duje požalio se kako su u stranačkim izborima u HDZ-u nagrađeni oni koji su bili za Keruma. Nije ga imenovao, ali nema nikakve sumnje da misli na Antu Sanadera, kojeg je htio izazvati u borbi za fotelju šefa Splitsko-dalmatinskog HDZ-a pa je odustao nakon debakla na izborima za splitsku podružnicu.

"To je politika s kojom se ja nikako nisam mogao složiti. Ispada da svi koji su bili za Keruma da su i dalje zadržali svoje pozicije te su nagrađeni zbog toga što su radili protiv HDZ-a. Sada imamo i novu središnjicu. Treba vidjeti što će oni napraviti", kaže dr. Duje.

"Ne idem u HDSSD, ostajem u HDZ-u"

Pojavile su se glasine da pregovara oko prelaska u Tomasovićev HDSSD, no to, ako je vjerovati dr. Duji, nije istina. "Ja i daljem ostajem u HDZ-u. Kao saborski zastupnik imam nekoliko funkcija u stranci i nikuda ne idem", tvrdi Marasović. 

Nije nam bilo onda najjasnije kako će artikulirati svoj budući politički rad, ako se ne slaže s ljudima koji vode gradski i županijski Odbor u Splitu. Nadali smo se možda nekoj pomirljivoj izjavi dr. Duje prema Sanaderu, ali je nismo dobili.

"Pa vidite što oni rade. Kako se sada digla ruka za 60 milijuna kuna kredita za Hajduk, a nije se htjelo izdvojiti 20, 25 milijuna kuna za cestu života koja vodi do bolnice. Meni je to potpuno neprihvatljivo", kazao je Marasović.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara