Maskirani nasilnici na hodniku Graditeljske škole u Rijeci iz čista mira napali dvojicu učenika

Ilustracija: Arhiva

MIRAN odmor između dva sata na hodniku Graditeljske škole za industriju i obrt za dva petnaestogodišnjaka u srijedu poslijepodne završio je fizičkim napadom dvojice maskiranih učenika. Kako je za Novi list ispričala majka jednog od napadnutih učenika, dvojica dječaka su na hodniku čekala početak nastave, kada su iz WC-a istrčala dvojica maskiranih učenika i napala ih iz čista mira.

"Učenici su imali crne kape na glavi i nogama su počeli udarati po mom sinu i njegovom prijatelju. Uspjeli su se obraniti da ne dobiju udarac u glavu i sve je završilo udarcima u nogu, nakon čega su napadači pobjegli. Moj sin nema vidljive ozljede, ali njegovom prijatelju je noga prokrvarila. Ne znaju tko ih je napao, pretpostavljaju da se radi o starijim učenicima", kazala je majka za Novi list te dodala kako je ogorčena stavom škole o cijelom incidentu, iz koje navodno zasad nisu ništa poduzeli.

"Sin mi je doživio šok. Strah ga je otići u školu, a i mene je strah poslati ga u školu. Pitam se tko će ga zaštititi. Prijedlog škole je da moj sin sjedi ispred zbornice za vrijeme odmora. Kakvo je to rješenje?!", pita se majka napadnutog dječaka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara