Milanović: Ostavka? Ne, to bi bila izdaja; Karamarko: Mi nećemo imati stranačke poslušnike

Foto: Hina

PREMIJER Zoran Milanović ne razmišlja o ostavci. U razgovoru za Novu TV kazao je kako bi to bila izdaja. "Ja sam izabran da vodim stranku i Vladu četiri godine, i ostavka nije način na koji razmišljam", rekao je Milanović.

Komentirajući osvojenih 30 posto, rekao je kako je rezultat takav i zbog slabog odaziva, ali da je to pouka koju svatko treba izvući sam za sebe. "Očito će trebati puno više rada, treba očistiti nered koji je ostavljen", rekao je i dodao kako su parlamentarne izbore dobili sa skoro milijun glasova.

Na pitanje očekuje li pobjedu na parlamentarnim izborima, Milanović kaže: "Naravno. Živim za to."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije neuobičajeno da se Vladu u ovako teškim prilikama, najveća je kriza od Drugog svjetskog rata, malo trzne i podbode. Osim toga HDZ je vodio agresivnu kampanju, uspio je jugoslavenstvom i komunistima mobilizirati ljude, ali ipak daleko nedovoljan broj ljudi koji je potreban za parlamentarne izbore.", komentirao je Milanović.

I Karamarko je gostovao na Novoj TV. Ponovio je kako želi prijevremene parlamentarne izbore, te da bi bilo najbolje kada bi se održali kada i predsjednički. Otkrio je kako će i na parlamentarnim izborima biti u koaliciji s Ružom Tomašić.

"Svjesni smo dubine problema u kojima se Hrvatska nalazi, razmišljati o sebi bilo bi neozbiljno. Mi to ne želimo, mi želimo služiti svojem narodu, vlada HDZ-a će Hrvatsku izvući iz problema", kaže Karamarko i dodaje kako će oni imati stručne ljude, a ne stranačke poslušnike.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara