Milanović je smijenio, a ministri je podržavaju: Jovanović, Maras i Bauk u grupi za podršku Mireli Holy

Milanović je smijenio, a ministri je podržavaju: Jovanović, Maras i Bauk u grupi za podršku Mireli Holy

Screenshot: Facebook

PREMIJER Zoran Milanović je sada već bivšu ministricu zaštite okoliša i prirode Mirelu Holy ekspresno smijenio sa pozicije, ali čini se da joj podršku pružaju još najmanje tri člana Vlade i mnoge SDP-ove podružnice.

Tako su se u "Grupi za podršku bivšoj ministrici Mireli Holy" na Facebooku našli ministri Željko Jovanović, Arsen Bauk i Gordan Maras. Očito još uvijek veliku podršku Holy ima i u stranci, jer su mnoge SDP-ove organizacija našle svoje mjesto u Facebook grupi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grupu je osnovao ekoaktivist Vjeran Piršić nakon što je premijer Milanović prihvatio ostavku Mirele Holy zbog maila u kojem je od predsjednika Uprave HŽ tražila da zbog politike ne "šikanira" suprugu jednog člana SDP-a koja radi u toj tvrtki.

Ministri će ovaj svoj potez učlanjivanja u grupu vjerojatno pravdati samim opisom te grupe. "Ovo nije grupa kojom se traži povratak Mirele Holy na mjesto ministrice. Nitko ne tvrdi da ona nikad nije radila greške i da ponekad nije bila u pravu. Ovo je samo podrška ženi koja je pokušala ovaj svijet napraviti barem malo boljim...", stoji u opisu "Grupe za podršku bivšoj ministrici Mireli Holy".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara