Milanović neće otići na sastanak s Kolindom?

Milanović neće otići na sastanak s Kolindom?

Foto: Index, Hina

PREMIJER Zoran Milanović neće se odazvati pozivu predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović koja je u utorak na Pantovčak pozvala predsjednike svih parlamentarnih stranaka, neslužbeno doznaje HRT.

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović uputila je čelnim ljudima dviju najjačih stranaka u Hrvatskoj, Zoranu Milanoviću i Tomislavu Karamarku, poziv za sastanak u njenom Uredu u utorak, a tema razgovora bila bi stanje u državi.

Predsjednica Republike očekuje da od čelnika SDP-a i HDZ-a čuje njihovo viđenje stanja u državi i ideje za društveni i gospodarski oporavak zemlje, rečeno je Hini u Uredu predsjednice.

Pozivi predsjednicima HDZ-a i SDP-a upućeni su u četvrtak, a ako prihvate poziv s Grabar-Kitarović trebali bi se sastati odvojeno u utorak prijepodne bez prisutnosti medija.

"Kao što je i najavljivala, predsjednica je uputila poziv za sastanak čelnicima HDZ-a i SDP-a, a pozive za sastanak na Pantovčaku uputit će i ostalim čelnicima parlamentarnih stranaka", rečeno je Hini. Ured predsjednice potvrdio je da je nakon tih sastanaka moguć i zajednički sastanak svih čelnika parlamentarnih stranaka s hrvatskom predsjednicom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara