Mile Dedaković Jastreb primoran prodati svoje imanje u Ferdinandovcu, pomaže mu vukovarska agencija

Foto: Vlada.hr

TEŠKO bolestan heroj Vukovara Mile Dedaković Jastreb primoran je prodati svoje obiteljsko imanje u Ferdinandovcu i nedavno je javno zamolio da mu se pronađe tvrtku za prodaju nekretnina koja će mu u tome pomoći. Javiti mu se odlučila jedna vukovarska agencija za nekretnine iz koje ističu kako im nije cilj zaraditi posredovanjem već pomoći legendarnom zapovjedniku obrane Vukovara.

"Ako nam netko iskreno želi pomoći onda neka nađe, što prije, neku tvrtku koja se bavi prodajom nekretnina. Sve što imamo, sve prodajemo! Više ne možemo ni vraćati kredite, ali ni raditi. Ono što je ostalo kao sjećanje na krvave ratne dane nalazi se daleko od očiju. Kao da se ništa nije dogodilo, kao da je Vukovar bio tek jedan običan san. Toliko sam razočaran u sve, da mi više nije ni do života", napisao je nedavno Dedaković u svojoj potresnoj ispovijesti.

Pomoći su mu odlučili iz agencije Vukovarka, čije priopćenje prenosimo u cijelosti:

"Potaknuti viješću o teškom zdravstvenom stanju Mileta Dedakovića-Jastreba, ponudili smo obitelji Dedaković našu profesionalnu pomoć u prodaji njihovog gospodarskog imanja sa plantažom jabuka, pripadajućom hladnjačom i svim drugim potrebnim strojevima za uzgoj, branje, sortiranje i pakiranje jabuka za dalju distribuciju.

Obitelj Dedaković je našu pomoć rado prihvatila i ovim objavljujemo da smo nakon potpisanoga Ugovora o posredovanju već započeli sa procesom ponude, odnosno prodaje gospodarskog imanja obitelji Dedaković u Ferdinandovcu.

Kako smo više godina vodeća Agencija za posredovanje u prometu nekretninama u ovom dijelu RH, nadamo se da ćemo brzo naći kupca za gospodarsko imanje obitelji Dedaković i time postići dva najvažnija cilja:

1) skinuti obavezu održavanja imanja sa obitelji kako bi se potpuno mogli posvetiti brizi za zdravlje g. Dedakovića
2) prodajom će obitelj Dedaković dobiti i nužna materijalna sredstva uz pomoć kojih će i daljnje liječenje g. Mileta Dedakovića - Jastreba postati lakše.
 
Dodajemo da nama nipošto nije cilj bilo kakva zarada posredovanjem u prodaji imanja obitelji Dedaković, nego isključivo pomoć u skidanju tereta održavanja ovog velikog imanja sa pleća obitelji, kako bi se ista mogla potpuno posvetiti liječenju Mileta Dedakovića Jastreba.

Kako smo mi iz Vukovara, mislim da nije potrebno dalje navoditi koji su naši razlozi za pomoć obitelji Dedaković. Naravno, u ovoj gospodarskoj krizi ne možemo obećati da ćemo sigurno naći kupca pa stoga i vas molimo da medijski popratite ovu vijest iz potpuno humanitarnih razloga, a u svrhu pomoći obitelji Dedaković".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara