Ministarstvo poduzetništva i obrta pokrovitelj je Globalnog kongresa poduzetništva koji se održava u Hrvatskoj

 Foto: Hina
 
MINISTARSTVO poduzetništva i obrta pokrovitelj je Globalnog kongresa poduzetništva GEC koji će se održati u Republici Hrvatskoj.
 
Nadovezujući se na šest uspješnih godina, od 22. do 26. rujna poduzetnici i poduzetnici-početnici iz cijelog svijeta okupljaju se u Zagrebu, Dubrovniku i Splitu kako bi stavili u fokus izazove s kojima se suočavaju poduzetnici i kreatori javnih politika, a to su prvenstveno potreba daljnjeg razvijanja poduzetničkog načina razmišljanja te stvaranje okruženja koje će pogodovati razvoju inovativnih i kreativnih poduzeća.
 
Kongres u Hrvatskoj u prvi plan stavlja poduzetničko razmišljanje i mlade, razvoj poduzetničkih vještina u obrazovnim institucijama, uključujući formalni nastavni plan i program, iskustveno učenje za poduzetnike-početnike kao i poticanje mladih na preuzimanje rizika i samo-aktualizaciju putem poduzetništva.
 
Inovativni poduzetnici početnici (start-upovi) dobit će priliku za umrežavanje i validaciju svojih poslovnih ideja u međunarodnom kontekstu čime će olakšati put u osnivanju tvrtke i njezinom daljnjem razvoju.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara