Ministarstvo zaštite okoliša i prirode: Projekt golfa na Srđu prihvatljiv je za okoliš

Foto: Razvoj golf

IZDANO je pozitivno rješenje u postupku procjene utjecaja na okoliš sportsko-rekreacijskog centra s golf igralištem Srđ, izvijestili su danas iz Ministarstva zaštite okoliša i prirode.

"Na sjednici 6. ožujka 2013. Povjerenstvo u postupku procjene utjecaja na okoliš SRC s golf igralištem Srđ jednoglasno je donijelo pozitivno mišljenje o prihvatljivosti zahvata za okoliš uz predviđene mjere zaštite i program praćenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U skladu s preporukom Povjerenstva, Ministarstvo je 3. travnja 2013. izdalo Rješenje o prihvatljivosti zahvata "Sportsko-rekreacijskog centra s golf igralištem Srđ" za okoliš i ekološku mrežu uz primjenu mjera zaštite okoliša i mjera ublažavanja utjecaja na ciljeve očuvanja ekološke mreže te uz program praćenja stanja okoliša i ekološke mreže.

Rješenje o prihvatljivosti zahvata za okoliš s propisanim mjerama i programom praćenja nalazi se na internetskim stranicama Ministarstva zaštite okoliša, kao i zapisnici sjednica Povjerenstva", stoji u izvješću Ministarstva zaštite okoliša i prirode.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara