Mladi riječki SDP-ovac o Milanovićevoj cijevi: "Jebem ga u glavu retardiranu"

Mladi riječki SDP-ovac o Milanovićevoj cijevi: "Jebem ga u glavu retardiranu"

Foto: Facebook

ZORAN MILANOVIĆ propisno se osramotio kada je ženi kojoj su poplave u Gunji potopile kuću kazao da je i on imao "sličnih" problema. "Pukla nam je prošle godine cijev u stanu", ispalio je premijer i šef SDP-a, te izazvao zgražanje javnosti na društvenim mrežama.

> Milanović u Gunji: I meni je pukla cijev u kući

Na zub su Milanovića zbog ove izjave uzeli i članovi SDP-a, posebno onog riječkog, koji i dalje ne mogu preboljeti izbacivanje Slavka Linića iz stranke.

Marko Mataja-Mafrici, SDP-ov županijski vijećnik u Primorsko-goranskoj županiji, tako je u svom Facebook statusu napisao "Pukla cijev..." uz nezaobilazni "smajlić". Njegovi Facebook prijatelji u komentarima su se uglavnom sprdali s Milanovićem, pitajući Mataju bole li ga možda i prepone, te pokušavajući utvrditi je li to situacija za urologa ili ginekologa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, do šale nije bilo Sanjinu Matijeviću, predsjedniku Foruma mladih SDP-a u Rijeci i mladoj nadi riječkog ogranka vladajuće stranke.

"Ja sam tek sad shvatio smisao ovog statusa i ne mogu lajkati. Jebem ga u glavu retardiranu i boli me kurac tko će ovo pročitati", napisao je Matijević u komentaru ispod Matajinog statusa.

Na Milanovićev gaf se Matijević osvrnuo i na vlastitom Facebook profilu. Kao cover fotografiju Matijević je postavio sliku puknute cijevi, uz opasku "A štaš', puklo...". U komentarima ispod fotografije napisao je: "Ovo jednostavno nisam mogao prešutjeti. Takav propuh u glavi još nisam u životu vidio, strašno nešto".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara