"Molim policiju da huligane iz Belišća i Valpova makne s ulice! Pretukli su mi i sina i kćer! Za 100 kuna bi ubili!"

"Molim policiju da huligane iz Belišća i Valpova makne s ulice! Pretukli su mi i sina i kćer! Za 100 kuna bi ubili!"

Screenshot: RTL

16-GODIŠNJI Stjepan Draksler već osam dana leži u bolnici s ozljedama glave i lica. Pretukli su ga huligani koji su od ranije poznati policiji. Njihova banda, kako tvrdi Stjepanova majka, već godinama hara okolnim mjestima.

Nekoliko godina ranije, članica te bande pretukla je Stjepanovu sestru.

Pretučen zbog lopte

Kako je objavio RTL Danas mladić ima potres mozga, otvoreni prijelom nosnih kostiju, ozljede jagodične kosti te druge ozljede na glavi i licu. Napali su ga zbog lopte na bazenu u Belišću. Stjepan huliganima nije htio dati loptu s kojom se igrao pa su ga pretukli. Njegova sestra bila je u blizini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pune su mu ruke bile krvi, mislila sam da se porezao. Ali onda sam vidjela da mu je nos bio sa strane, donijela sam mu ručnik.", priča šokirana sestra Marija.I sama je bila njihovom žrtvom prije tri godine. "Triput me udarila šakom u lice, počela sam gubiti svijest i trčati, ona je išla za mnom i dalje me udarala. Kada sam pala, opet me udarila", ispričala je Marija za RTL Danas.

Nasilnica je dobila 30 dana prisilnog rada.

"Maknite ih s ulice"

"Policija zna tko su oni. Već godinama maltretiraju. Svi su na slobodu. Među njima ima i ženskih osoba. Oni uhvate nekog, bez ikakvog razloga. Samo odrade što trebaju. Ako zbog jedne lopte ovako pretuku dijete da bude osam dana u bolnici, zbog 100 kuna će ubiti! Što rade institucije? Molim policiju da ih makne s ulice", zavapila je majka Marije i Stjepana.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara