Mubarak se "vratio iz mrtvih"?

Mubarak se "vratio iz mrtvih"?

Foto: AFP

ZDRAVSTVENO stanje svrgnutog egipatskog predsjednika Hosnija Mubaraka je stabilno i ponovno se vraća svijesti, javlja Al Arabiya. Tijekom srijede su kružila konfuzna izvješća o njegovom stanju - prvo je državna novinska agencija izvijestila kako je 84-godišnji Mubarak "klinički mrtav", potom je to demantirano, a vojni izvori su izvijestili kako je "blizu smrti". Sad se prema javljanju medija "vratio iz mrtvih".

Mubarak je u utorak iz zatvora prebačen u vojnu bolnicu i priključen na aparate. Prema informacijama iz vojnih izvora zapao je u komu, a iako se proširila vijest da je doživio srčani ili moždani udar, njegov je odvjetnik kazao kako je prilikom pada u zatvorskoj kupaonici zadobio krvni ugrušak u vratnoj žili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Al Arabiyini izvori navode kako, ako se i oporavi, Mubarak možda više nikad neće povratiti svoje prvotno psihičko i fizičko stanje.

Odgođena objava rezultata izbora


Vlasti u Egiptu odgodile su za danas planiranu objavu rezultata predsjedničkih izbora u Egiptu. Razlog je navodno potreba za više vremena za obradu svih prigovora na izbore. Ovo odgađanje proglašenja izbornog pobjednika samo pogoršava odnose u zemlji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara