Na IDC Adriatics EXPO 2014 u Opatiji dolaze vodeći regionalni ICT menadžeri

Ilustracija: ICT Adriatics
 
VODEĆI regionalni IT menadžeri potvrdili su svoje sudjelovanje na prvoj CIO regionalnoj konferenciji IDC Adriatics EXPO 2014 koju u razdoblju od 10. do 12 rujna ove godine u Opatiji organizira nezavisna analitička tvrtka IDC Adriatics.
 
Goran Ujević iz Zvijezde, Dražen Milković iz Dalekovoda, Miroslav Madžarić iz KBC Zagreb, Semir Ibrahimović iz Bosna Bank International, Boris Šušmak iz Luka Koper i mnogi drugi na IDC EXPO-u sudjelovat će kao panelisti, objavili su organizatori.
 
Saša Cvetojević osigurat će sudionicima testne vožnje Tesla automobilom a u svom predavanju govoriti o investicijama i ulaganju u znanje.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Po prvi puta organiziraju se individualni sastanci za razmjenu iskustava
 
Konferencija IDC Adriatics EXPO 2014, osim svoje regionalne uloge i utjecaja, donosi i brojne novitete u sadržaju ali i modelu sudjelovanja uzvanika. Naime, po prvi puta će biti organizirani individualni sastanci koji će omogućiti brzu i izravnu razmjenu poslovnih iskustava i otvoriti vrata investicijskim procesima između zemalja Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore, Albanije i Kosova. Broj konferencijskih sudionika ograničen ja na 150 kako bi kroz trodnevni susret donijeli zaključke za razvoj tržišta i utjecaja ICT-a na sve aspekte poslovanja.
 
Tijekom konferencije održat će se dva CIO panela sa temama: "People Drive Performanse – Best Practices in Managing the IT Team" i "IT to Drive Business Success." Konferencija će obrađivati teme investicija i IT-a, poslovanja u "oblacima", outsourcinga, sigurnosti i zaštiti podataka, kako tehnologijom unaprijediti poslovanje, konkurentnosti kroz ICT i brojnim drugim temama. Od strane IDC-a konferencijom će upravljati vodeći stručnjaci Steven Frantzen, Jan Siroky, Ana Papež, Zorana Jurić, Alex Kwiatkowski, Tom Schwieters te Milan Kalal.
 
Dobar odaziv regionalnih strukovnih organizacija
 
"Drago mi je što su vodeće kompanije u Regiji prepoznale važnost naše inicijative i odlučile iskoristiti priliku kako bi utjecale na razvoj tržišta u nadolazećem periodu. Izravni susreti, brojni paneli i međusobna razmjena iskustava jedinstvena su prilika stvaranja zajedničkih smjernica korištenja tehnoloških noviteta kojima ćemo svi svjedočiti. Veselimo se dobrom odazivu sudionika te aktivnom sudjelovanju regionalnih strukovnih organizacija koje podržavaju naš projekt." istaknula je regionalna direktorica IDC Adriaticsa, Ana Papež.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara