Na ulazu u riječko groblje Kozala pronađen mrtav muškarac

Foto: Arhiva

MRTAV muškarac, koji je počinio samoubojstvo, pronađen je jutros oko 7 sati na ulasku u riječko groblje Kozala, izvijestila je primorsko goranska policija. Osim o tom događaju, izvijestili su i o požaru, koji je nekoliko sati ranije, oko jedan sat iza ponoći, buknuo u zgradi u Trinajstićevoj ulici u Rijeci i uzrokovao znatnu materijalnu štetu. Iako su u izvještajima neki mediji povezali ta dva događaja, iz policije odgovaraju da ih zasad ne mogu dovesti u vezu, jer sve istražne radnje još nisu gotove.

Potvrdili su da je požar izbio oko jedan sat iza ponoći na drugom katu zgrade u Trinajstićevoj ulici, da se proširio i oštetio ukupno tri stana te da je uskoro ugašen. U požaru nije bilo ozlijeđenih, a očevidom je utvrđeno da je uzrok požara ljudska radnja.

Jutros je policija pronašla mrtvo tijelo muškarca na ulazu u gradsko groblje Kozala i očevidom se pokazalo da je riječ o samoubojstvu. Na Zavodu za sudsku medicinu bit će obavljena obdukcija.

Prema pisanju pojedinih medija, sumnja se da je požar uzrokovala ista osoba, koja je potom na ulazu u groblje Kozala počinila samoubojstvo.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara