Nemilosrdni ubojice: Ruska obitelj u šest godina ubila 30 osoba, među žrtvama su bila i djeca

Screenshot: YouTube

RUSKA policija razriješila je seriju ubojstava koja se dogodila u toj zemlji i privela osumnjičene za stravične zločine. Bivša odgojiteljica u vrtiću Inessa Tarverdiyeva, njezin suprug Roman Podkopaev i njihove dvije kćeri u dobi od 25 i 13 godina sudjelovali su u ubojstvima čak 30 osoba, među kojima je bilo i djece.

Punih šest godina obitelj je ubijala nevine ljude, a kada su napokon uhvaćeni, Podkopaev je ubijen u razmjeni vatre s policijom, dok je jedna od kćeri teško ozlijeđena. Među žrtvama nemilosrdne obitelji bila su i šestorica policajaca. Policija sumnja da je obitelj većinu ubojstava počinila u posljednjih šest godina, iako neka datiraju i iz 1998. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom suđenja, Inessa je izjavila da je obitelj na ubojstva gledala kao na "odlazak na posao" - ubijanje i pljačkanje za njih je bio način kako zaraditi novac. Inessa je također izjavila da su mrzili policajce te da su bili "gangsteri po prirodi".

Među njihovim žrtvama našla su se i djeca. Jednog su dječaka ubili pucnjem u glavu, dok su 11-godišnju djevojčicu nasmrt izboli nožem. Dvjema tinejdžerkama izvadili su oči prije negoli su ih ubili!

Među uhićenima su i Podkopaeva sestra Anastasija i njezin suprug Sergej Sinelnik bivši prometni policajac. Osumnjičeni su za pomaganje u zločinima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara