Nesreća u Beogradu: Djevojka umjesto selfieja snimila trenutak udara u nesretnog Luku Jovanovića

Foto: Blic

MILICA NOVAKOVIĆ jedna je od pet osoba koja se nalazila u automobilu koji je na beogradskom Brankovom mostu udario u 21-godišnjeg Luku Jovanovića te ga usmrtio. Nesreća se dogodila 25. srpnja kada se Luki Jovanoviću i njegovim prijateljima pokvario automobil na mostu. Luka je s prijateljima izašao pogurati automobil kada je na njega naletio 33-godišnji Marko Milićev.

Milica je dopunila iskaz koji je šokirao tužitelja. Detaljno je opisala vožnju od splava "Lasta" sve do trenutka kada su naletjeli na nesretnog Luku, piše Blic.

"Atmosfera je u automobilu bila vesela, svi smo bili raspoloženi i spremni za provod. Dok smo se približavali mostu, odlučila sam svojim mobitelom uslikati grupni "selfie". Bilo nas je puno pa sam vrtjela mobitel pokušavajući nas sve uhvatiti. Umjesto fotoaparata upalila se kamera koja je bez slike uspjela snimiti zvuk udarca. Potom se čuje kako kažem "stani, stani", a zatim Bojan kaže "polako, polako". Milićev na to odgovara "ne mogu, idemo"", izjavila je Novaković.

Marko Milićev pobjegao je iz zemlje

Tvrdi kako nije znala da su udarili Jovanovića već joj je to kazala prijateljica. Navodno je zapis izbrisala s mobitela, no prije toga je zapis prebacila na kompjuter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Spremna sam ga predati tužiteljstvo i sudu ako se može koristiti kao dokaz", kazala je Novakovićeva.

Tamara Bogdanović također se nalazila u automobilu. Ona je kazala kako je Milićev zajedno sa kumom Bratislavom Vesovićem došao kod nje u Novi Sad i rekao da se ne brine ništa jer se riješio automobila.

"Tvrdio je da je automobil rastavljen u dijelove i prebačen u inozemstvo", kazala je Bogdanović.

U pritvoru se nalaze i ostali putnici Dana Manevski, Bojan Petrović, Nikola Lepen, kao i taksista Saša Janković. Vozač Marko Milićev pobjegao je iz zemlje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara