Nevrijeme u BiH uništava kuće i čupa stabla

Nevrijeme u BiH uništava kuće i čupa stabla

Foto (Ilustracija): FAH

OBILNA kiša i snijeg, te jak vjetar pričinili su štetu na stambenim objektima u dijelovima BiH te je obustavljen ili otežan promet na nekoliko putnih pravaca.

Na području Živinica na sjeveroistoku BiH jako nevrijeme, praćeno olujnim vjetrom, pričinilo je štetu na stambenim objektima i automobilima. Oštećeni su krovovi kuća, a vjetar je čupao stabla koja su padala po vozilima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Po poslijepodnevnom izvještaju bosanskohercegovačkog auto moto kluba (BIHAMK) zbog snijega na kolovozu usporeno se prometuje na putnim pravcima Tjentište-Gacko (prijevoj Čemerno), Trnovo-Foča (Rogoj) i Mlinište-Glamoč. BIHAMK posebno upozorava na područje Hercegovine i jugozapadne Bosne gdje poteškoće pričinjavaju jaki udari vjetra.

Zbog vode na kolovozu, otežano se prometuje na dionici magistralne ceste M-17 na ulazu u Mostar. Zbog snijega i jakog vjetra, obustavljen je promet na dionici regionalnog puta prema Parku prirode Blidinje.

Iz BIHAMK-a izvješćuju da su učestali i odroni kamenja na kolovoz na dionicama Zenica-Žepče, Prozor-Uskoplje, Bugojno-Novi Travnik, Mostar-Široki Brijeg, Crna Rijeka-Jajce, Turbe-Skender Vakuf i Dobro Polje-Miljevina.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara