Novinarka optužena za ubojstvo dečka, prijeti joj 15 godina zatvora

Novinarka optužena za ubojstvo dečka, prijeti joj 15 godina zatvora

Ilustracija: Arhiva

ŽUPANIJSKO državno odvjetništvo u Splitu optužilo je novinarku Vesnu Božanić Serdar za ubojstvo dečka Ante Čikeša zvanoga Čiki. Prije pola godine tijekom svađe probola ga je nožem u srce. Za Čikija nije bilo spasa.

Zašto je ubila?

Do dana današnjeg Božanić Serdar nije iznijela svoju obranu tako da i dalje nisu do kraja razjašnjenje okolnosti ubojstva. Zna se samo da je paru stigla pizza, navodno su je pojeli pa je nakon toga izbila svađa. Moguće zbog odabira glazbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ništa nije slutilo da bi moglo doći do krvavog obračuna u Vesninom stanu na splitskim Firulama. Par je bio sretan, stan nedavno kompletno obnovljen, Čiki je Vesnu čak prošlo ljeto pred svima zaprosio na plaži u njenoj Komiži...

Neka ostane iza brave, opasna je za okolinu?

Božanić Serdar bila je u stanju teške alkoholiziranosti. Od ubojstva se nalazi u istražnom zatvoru, a predloženo je da tamo i ostane. Zatvor je određen da ne bi ponovila djelo. Smatra se,naime, da je Božanić Serdar opasna za okolinu premda nema prijava, a ni presuda u tom smislu.

Spominjala se mogućnost nekakve nagodbe, no od toga zasada nema ništa. Božanić Serdar, kako stvari stoje, prijeti kazna i do 15 godina zatvora...

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara