ORaH u nedjelju u predstavlja listu za EU izbore

Foto: Hina

PREDSJEDNICA Održivog razvoja Hrvatske (ORaH) Mirela Holy predstavit će u nedjelju, 23. ožujka, u Zagrebu ORaH-ovu Listu za svibanjske izbore za Europski parlament, na kojoj će ona biti prva, a predstavit će i izborni program te stranke.

Lista i program bit će predstavljeni u nedjelju, u 11 sati na konferenciji za novinare u prostorijama ORaH-a, u Ilici 48, najavila je danas u izjavi za Hinu Mirela Holy. Rekla je da na Listi imaju 11 kandidatkinja i kandidata, točnije šest kandidatkinja i pet kandidata, u rasponu od 18 do 69 godina. Na Listi su, dodala je, tri doktorice i tri doktora znanosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Holy je istaknula da su, što se tiče regionalnoga pristupa, "nastojali pokriti cijelu Hrvatsku, pa na Listi imaju kandidata iz Osijeka, kandidatkinju iz Zadra, kandidatkinju iz Rijeke, a ostali su kandidatkinje i kandidati iz središnje Hrvatske".

O izbornom programu ORaH-a za Europski parlament, Holy je rekla da u gospodarskom dijelu ide u "Green New Deal" ("Zeleni novi dogovor") i tu je, objasnila je, program ORaH-a usklađen s konceptom, odnosno programom Europske stranke zelenih (EGP).

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara