Obersnel odbrusio Marasu: Bolje mu je da se bavi Zagrebom, gdje su izgubljeni izbori

Obersnel odbrusio Marasu: Bolje mu je da se bavi Zagrebom, gdje su izgubljeni izbori

Foto: Hina

PREDSJEDNIK riječkoga SDP-a i riječki gradonačelnik Vojko Obersnel izjavio je danas, vezano za prozivanja Gordana Marasa na račun riječke organizacije SDP-a, kako bi bilo bolje da se Maras i drugi bave Zagrebom gdje su izgubili izbore.

Komentirajući, na upite novinara, Marasove prozivke, Obersnel je nakon konferencije za novinare rekao kako ne zna zašto Maras i drugi imaju potrebu da se stalno osvrću na ono što se događa u Rijeci, naglasivši da bi im bilo bolje da se bave Zagrebom jer su tamo izgubili izbore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dodao je kako Rijeka predstavlja značajno uporište SDP-a, što i dokazuje kontinuiranim dobrim rezultatima na svim izborima od 90-tih godina do danas, bez obzira jesu li to parlamentarni, predsjednički ili europski izbori, pa i referendumi.

U tom kontekstu, rekao je Obersnel, imamo pravo na svoje stajalište unutar stranke. To pravo bi imali i da nemamo te razultate, ali nam oni donose posebno pravo, zaključio je predsjednik riječkoga SDP-a i gradonačelnik Rijeke.

Potpredsjednik SDP-a Gordan Maras jučer je, uoči sjednice Predsjedništva SDP-a u Zagrebu, novinarima izjavio kako je svejedno hoće li sjednica Gavnog odbora SDP-a biti odmah ili krajem ljeta, a da je važna dobra priprema sjednice, jer se Glavni odbor ne saziva jer se to nekome htjelo, i ako takva želja dolazi svaki ponedjeljak iz Rijeke.

Maras je time aludirao na konferencije za novinare predsjednika primorsko-goranskog SDP-a i potpredsjednika stranke Zlatka Komadine koji je stajališta kako je potrebno da Glavni odbor SDP-a što prije raspravi situaciju u stranci.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara