Od početka mjeseca u Hrvatskoj je nestalo deset osoba: Jeste li ih vidjeli?

Foto: nestali.hr

OD POČETKA studenog u Hrvatskoj je nestalo deset osoba, a među nestalima je pet maloljetnika. Kako se navodi u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba (NENO) od 15 nestalih osoba iz prošlotjednog izvješća pronađeno je njih osam, a traga se još za  Antonelom Barić, Kristinom De Conti, Yunok Dundović, Perom Jugovićem, Josipom Jurić-Orlićem, Vandom Orešković i Tatjanom Vincetić. Ukoliko ste vidjeli neku od ovih nestalih osoba molimo vas da posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili posjetite najbližu policijsku postaju.

Matija Barbarić (16)

Mjesto i datum nestanka: Zagreb, 5.11.2013.

Opis: Matija Barbarić (16) je visok 175 centimetara, ima smeđu kosu, smeđe oči i srednje je tjelesne građe. Matija se u utorak, 5. studenoga, udaljio s adrese u Zagrebu, Sv. Mateja 70A  u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u jaknu, plave traperice i tenisice.

Klaudija Begić (15)
 
Mjesto i datum nestanka: Zagreb, 6.11.2013.

Opis: Klaudija Begić (15) je visoka 174 centimetara, ima plavu kosu, smeđe oči i srednje je tjelesne građe. Klaudija se u srijedu, 6. studenoga, udaljila s adrese u Zagrebu, Ulica Vile Velebita 11  u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u gornji dio sivo-bijele trenirke, donji dio crno-ljubičaste trenirke i crne tenisice.

Josip Bumbar (16)

Mjesto i datum nestanka: Samobor, 1.11.2013.

Josip Bumbar (16) se u petak, 1. studenoga, udaljio s adrese u Samoboru, Kneza Zdeslava 2 u nepoznato. Ne zna se što je imao na sebi u trenutku nestanka.

Danijela Jurković (17)

Mjesto i datum nestanka: Glina, 5.11.2013.

Opis: Danijela Jurković (17) je visoka 150 centimetara, ima crnu kosu, kestenjaste oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Na desnom ramenu ima tetovažu u obliku slova "d". Danijela se u utorak, 5. studenoga udaljila s adrese u Glini, Gornji Viduševac 241 u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u crnu jaknu, plave traperice i bijele tenisice.

Ivan Komadina (16)

Mjesto i datum nestanka: Zagreb, 2.11.2013.

Opis: Ivan Komadina (16) je visok 180 centimetara, ima smeđu kosu i smeđe oči. Ivan se u subotu, 2. studenoga, udaljio s adrese u Zagrebu, Savski Gaj III, Put 8A u nepoznato. Ne zna se što je imao na sebi u trenutku nestanka.

Marijo Lakotić (32)

Mjesto i datum nestanka:  Kastav, 3.11.2013.

Opis: Marijo Lakotić (32) je visok 180 centimetara, ima kestenjastu kosu i oči. Ima ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Marijo se u nedjelju, 3. studenoga, udaljio s adrese u Kastvu u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u sivo-crnu jaknu, crnu majicu kratkih rukava i tamnoplave hlače.

Marko Mladić (18)

Mjesto i datum nestanka:  Lug Samoborski, 1.11.2013.

Opis: Marko Mladić (18) je visok 170 centimetara, ima svijetloplavu kosu, plave oči i srednje je tjelesne građe. Marko se u petak, 1. studenoga, udaljio s adrese u Lugu Samoborskom, Kneza Zdeslava 2 u nepoznato. Ne zna se što je imao na sebi u trenutku nestanka.  

Gabriel Novak (64)

Mjesto i datum nestanka: Novo Selo na Dravi, 4.11.2013.

Opis: Gabriel Novak (64) je visok 170 centimetara, ima kestenjastu kosu i kestenjaste oči. Ima četvrtasto lice i srednje je tjelesne građe. Gabriel se u ponedjeljak, 4. studenoga, udaljio s adrese u Novom Selu na Dravi, Prvomajska 29 u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u sivo-bijelu jaknu, kariranu košulju, traperice sa smeđim remenom i crne cipele.     

Kristijan Pejnović (21)

Mjesto i datum nestanka: Sisak, 5.11.2013.

Opis: Kristijan Pejnović (21) je visok 178 centimetara, ima kestenjastu kosu i oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Kristijan se u utorak, 5. studenoga, udaljio s adrese u Sisku,  Sela, Sisačka 18 u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u crnu jaknu, crne hlače i crne visoke tenisice.

Manda Vuić (61)

Mjesto i datum nestanka: Otočac, 1.11.2013.

Manda Vuić (61) se u petak, 1. studenoga, udaljila s adrese u Otočcu, Sinac 35 u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara