Odsukan Jadrolinijin trajekt "Vladimir Nazor"

Odsukan Jadrolinijin trajekt "Vladimir Nazor"

Ilustracija: Hina

JADROLINIJIN trajekt "Vladimir Nazor", koji se bio nasukao na hrid Hripa ispred pristaništa na otoku Premudi, nešto prije ponoći vlastitim je pogonom i uz asistenciju Jadrolinijinog trajekta "Sis" na siguran način odsukan i privezan u pristaništu Krijal na Premudi, objavila je Jadrolinija.

Sva vozila na trajektu sigurno su i bez oštećenja prebačena na brod "Sis" koji će ih prevesti u luku Zadar, gdje će ih preuzeti vlasnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prilikom odsukavanja nije došlo do onečišćenja mora, a nakon pregleda lučke kapetanije, Hrvatskog registra brodova i inspekcije sigurnosti plovidbe, trajekt će biti poslan u remontno brodogradilište, priopćila je Jadrolinija.

Trajekt "Vladimir Nazor", na redovitoj liniji Mali Lošinj – Zadar, nasukao se u petak navečer na hrid Hripa ispred pristaništa na otoku Premuda. Na brodu je u trenutku nasukavanja bilo 25 putnika, 13 članova posade, dva kamiona, tri osobna vozila i jedno motorno vozilo. Nitko od putnika i članova posade nije ozlijeđen, a jedno je vozilo oštećeno.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara