Opet gužva zbog Geniusa: Policija cijelu noć čuvala objekt, Pavić ne može u prostor jer je sve zazidano

Opet gužva zbog Geniusa: Policija cijelu noć čuvala objekt, Pavić ne može u prostor jer je sve zazidano

Foto: Mario Todorić / Cropix

JOZO PAVIĆ, vlasnik kafića Genius, danas će ponovno pokušati ući u prostor u zgradi na križanju Velebitske i Poljičke, što mu je prije dva tjedna onemogućila Bosiljka Bekavac, vlasnica nekretnine, koja se u očaju polila benzinom i zaprijetila samozapaljivanjem.

Danas tako dramatično ipak ne bi trebalo biti, no pitanje je hoće li Pavić moći u prostor, koji je zazidan, odnosno, nema više ni prozor, ni vrata pa se prema mišljenju zastupnika obitelji Bekavac, odvjetnika Jadrana Franceschija, privremena mjera ne može ni izvršiti. 

Što je policija radila cijelu noć pred Geniusom?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Interesantno je možda da je objekt policija čuvala cijelu noć i da obitelji Bekavac nije bio dozvoljen pristup. Pokušali smo u splitskoj policiji doznati zašto je tome tako, no bez uspjeha. Odgovoreno nam je kako su angažirani na pružanju asistencije. Nejasno je ostalo kome su asistirali cijelu noć.

Pavić također nije bio raspoložen za izjave. Uputio nas je na svog odvjetnika Dragana Mijoča...

Bekavci se protive sudskoj odluci kojom je naložen povratak u prostor Joze Pavića. Spore se oko neplaćene najamnine. Paviću je ugovor istekao još prošle godine i do danas nisu našli rješenje, već je stvar završila na sudu. Bekavcima nikako nije jasno kako je splitski sud mogao donijeti odluke u korist Pavića...

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara