Optima 2014. godinu završila s dobiti od 19,5 milijuna kuna

Optima 2014. godinu završila s dobiti od 19,5 milijuna kuna

Foto: Optima Telekom Press

OPTIMA Telekom zaključio je, po prvi put otkad posluje u Hrvatskoj, 2014. godinu s dobiti, i to u visini 19,5 milijuna kuna. Pokazuju to revidirana konsolidirana financijska izvješća Optima Telekoma za 2014. godinu. U odnosu na 2013. godinu radi se o povećanju od 54 milijuna kuna.

Za Optima Telekom poslovna 2014. bila je iznimno izazovna i zahtjevna godina.

Podsjetimo, po uspješnom zaključenju predstečajne nagodbe te započetom postupku financijskog i operativnog restrukturiranja, u Optimi je došlo do niza promjena, prvenstveno u vlasničkoj i upravljačkoj strukturi. No, unatoč svim navedenim promjenama i novim okolnostima poslovanja, Optima Telekom ostvario je iznimne poslovne rezultate te po prvi put otkako posluje, pozitivan neto rezultat.

Kežman: Opravdali smo povjerenje vjerovnika u predstečajnom postupku

„Mogu reći da smo zadovoljni pozicijom u kojoj se nalazimo te puno toga vidimo i očekujemo u budućnosti. U protekloj smo godini ispunili sve dospjele obveze prema vjerovnicima iz predstečajne nagodbe, a uz to, veliki razlog za optimizam jest i pozitivan neto rezultat koji je u 2014. godini po prvi put ostvaren od osnutka Društva. To ukazuje da smo zaista postavili dobre temelje za daljnji rast i razvoj kompanije, kao i opravdali povjerenje vjerovnika koje nam je ukazano u predstečajnom postupku.

U periodu koji je pred nama prvenstveno ćemo se usmjeriti na unaprjeđenje percepcije javnosti o našoj kompaniji i našim uslugama i to prije svega kroz usmjerenost na korisnike te daljnji razvoj usluga kvalitetnijeg i naprednijeg sadržaja”, kazao je predsjednik Uprave Optima Telekoma Zoran Kežman.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara