Osjeća se mnogo bolje: "Lavica" Nora bi sljedeći tjedan trebala izaći iz bolnice

Osjeća se mnogo bolje: "Lavica" Nora bi sljedeći tjedan trebala izaći iz bolnice

Foto: Facebook

MALENA Nora Šitum i dalje se nalazi u dječjoj bolnici u Philadelphiji. Nakon što se prošlog tjedna zarazila norovirusom, njezino zdravstveno stanje se poboljšava te bi sljedećeg tjedna trebala izaći iz bolnice.

Na Facebook stranici "Vratimo osmijeh Nori na lice NORA FORA Strasni LAV" stigla je informacija da se Nora osjeća bolje: "Bolje je! Lavica Nora bi sljedeći tjedan trebala izaći iz bolnice. Hvala svima! Nora u srcu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
I dalje se čekaju rezultati Norinih T-stanica, koje su joj u bolnici izvukli prije dva tjedna. Iako se vjerovalo da će rezultati biti poznati ranije, i dalje traje proces testiranja stanica, nakon čega će biti jasno može li Nora početi s terapijom.

Podsjetimo, u manje od tjedan dana za malenu Noru građani Hrvatske skupili su preko pet milijuna kuna, kako bi otišla na liječenje u Ameriku. Prošlog petka u bolnici je imala zakazan prvi pregled, pa je u četvrtak ujutro s majkom otputovala prema SAD-u.

Nora se nalazi u Wood Centru Dječje bolnice u Philadelphiji. Primio ju je dr. Stephan Grupp, dječji onkolog koji je prošle godine sedmogodišnju djevojčicu Emily Whitehead podvrgnuo prvoj eksperimentalnoj terapiji koja uključuje oslabljeni oblik HIV-a, poznatiji kao spori virus.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara