Ostojić prvi predao potpise izbornom povjerenstvu i najavio dvostruku pobjedu

Foto: Ostojiczazagreb.hr

RAJKO OSTOJIĆ, SDP-ov kandidat za gradonačelnika Zagreba, prvi je od gradonačelničkih kandidata predao potpise podrške gradskom izbornom povjerenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Pred zgradom povjerenstva, pridružili su mu se predstavnici svih stranaka koje ga službeno podržavaju, kandidati za zamjenike gradonačelnika Igor Rađenović, Tomislav Stojak te predsjednik zagrebačkog SDP-a Davor Bernardić. Tijekom vikenda, u samo tri dana, Rajko Ostojić je za svoju kandidaturu prikupio i predao potpise 17.155 Zagrepčanki i Zagrepčana.

"Želio bih se zahvaliti svim sugrađanima koji su i službeno potpisali podršku mojoj kandidaturi za gradonačelnika. Ponosan sam što smo u tako kratkom vremenskom roku skupili veliki broj potpisa što nam govori da imamo povjerenje građana na terenu. Svojim potpisom poručili su nam da im je bitno kakvog gradonačelnika imaju. Na nama ostaje da na njihovom povjerenju gradimo drugačiji, pošteniji i pravedniji Zagreb", kaže Ostojić.

Poručio je da je uvjeren u dvostruku pobjedu u Zagrebu, kako na izborima za gradonačelnika, tako i na izborima za gradsku skupštinu. Najavio je da će i dalje komunicirati s građanima po zagrebačkim kvartovima, slušajući njihove probleme te razvijajući konkretne projekte po gradskim četvrtima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara