Osvoji stipendiju za renomirani američki master studij Service Leadership and Innovation!

Osvoji stipendiju za renomirani američki master studij Service Leadership and Innovation!

Foto: PR foto

POSTOJE mnogobrojni studiji koji će vam pomoći da učvrstite postojeća i razvijete neka nova znanja, no pitanje je – koliko će njih pomoći da razmišljate izvan postojećih okvira? Ugledno američko sveučilište Rochester Institute of Technology na zagrebačkom kampusu nudi upravo takav MS studij Service Leadership and Innovation. Ne, to nije još jedan klasični napredni studij. Kako kažu naši studenti, ovaj je „za one koji nisu usmjereni samo razvoju vlastite karijere, već cjelokupnom vlastitom razvoju. Studij je fantastičan jer otvarajući neke nove vidike mijenja način na koji razmišljaš.“ (Domagoj Pavlek, Asset Manager, generacija 2015.)

U tijeku je natječaj za vrijedne stipendije. Rok za prijavu je 9. svibnja 2015., a više informacija o natječaju dostupno je OVDJE.

MS Service Leadership and Innovation: napredna znanja i vještine u područjima inovacija i menadžmenta

Tijekom studija polaznici dublje proučavaju različite aspekte ekonomije i menadžmenta kao što su: strukturiranje organizacije, vođenje (leadership), strateški menadžment ljudskih potencijala, customer relationship management i uvođenje inovativnosti. Polaznici mogu razvijati svoja znanja i vještine kroz koncentraciju u području upravljanja ljudskim resursima. Poslije završetka studija stječu međunarodno priznatu američku diplomu Master of Science u području Service Leadership and Innovation koju izdaje RIT.

Studij polaznike osposobljava za:

  • izradu kompleksnih poslovnih strategija s ciljem povećanja produktivnosti organizacije
  • primjenu najviših menadžerskih dostignuća u poslovnoj praksi
  • učinkovito strateško upravljanje
  • uspješno uvođenje inovativnosti i transformiranje tvrtki na temelju financijskih izvještaja
  • podizanje kvalitete usluge na najviše svjetske standarde
  • efikasno upravljanje ljudskim potencijalima


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Studij je prilagođen zaposlenim osobama. Predavanja se održavaju online i u predavaonicama. Predavači imaju bogato međunarodno predavačko i profesionalno iskustvo i svi dolaze s matičnog sveučilišta Rochester Institute of Technology, New York.

Pokrenut je natječaj za dodjelu stipendija – prijavi se!

RIT Croatia poziva zainteresirane kandidate da se prijave na natječaj za stipendije. Više informacija o samome natjecanju nalazi se OVDJE, a zainteresirani kandidati mogu se prijaviti najkasnije do 9. svibnja 2015.

Tri najbolja kandidata iz natječaja osvajaju pojedinačne stipendije u iznosu od 5500 eura. Zainteresirani kandidati moraju imati završen preddiplomski studij (ili četverogodišnji studij za osobe koje su diplomirale prije bolonjskog sustava) na akreditiranoj visokoobrazovnoj ustanovi te dokazanu visoku razinu znanja engleskog jezika.

Zanima Vas više? Javite se telefonom + 385 (0)1 643 9100 ili elektronskom poštom na ms@croatia.rit.edu. Posjetite našu stranicu i prijavite se!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?